IRI – зашто је ово највећи табу у Србији и зашто се људи плаше да говоре о томе

Дешавало се у историји да неки краљеви у немогућности да утичу збг прописа државе на ствану моћ ставарли би личне војске, плаћене из свог џепа, које немају ниакав везе са државом. То је прављење прављење паралене структуре чији је зиљ да на крају обори ону која му не одговора. То постоји и данас у целом свету. То су НВО. Преко организациja које никоме нису одговрне у сваком случају не држави нити контроли њене скупштине већ се налази на буџету државе а одабир коме ће новац ићи доноси Влада. Дакле плаћају грађани а Влада парламенту укида преваром контролу. То су потпуно исти послови који постоје у држави већ и нема никакве потребе нити је то дозвољено по основама народне демократије – нећу да платим порез ако не могу да контролишем шта се са тим новцем ради – овакве организације не смеју да постоје. То је одједном у целом свету постало тако. То је као када америчка влада унајмјуље приватне фирме за обезбеђење које нуде и услугу ратовања за новац. Блеквотер у Ираку. Битна је разлика да ове приватне војске за најам не крију шта су. Плаћеничка војска. У овом смислу плаћеничке војске су нормалније и ни близу толико дијаболичне по основи свог настанка и постојања.
Прошле године парламент Србије створио је једно тело какво није никада постојало: кокус за економске односе. У стварању тог тела помогли су ИРИ и НАЛЕД. НАЛЕД је организација која окупља мање или више све велике компаније у држави и све који имају новац. Ово им је сајт

http://www.naled-serbia.org/

Зашто је омогућено федерацији највећег капитала у земљи да мимо воље народа одлучује о законима? Чему то тело служи, какву структуру има, да ли то тело уопште има статут, зашто је процењено да баш ти људи имају право да у закондавном органу прелажу и аргументују законе и државну политику, који је то могући критеријум логички, пошто демократски није а и незаконит је. Економски кокус у парламенту предлаже законе у парламенту седи представник који није нити посланик нити гост парламента и не би смео да буде ту.Зар ми не бирамо посланике баш за тај посао који морају да обављају јавно да гласачи увек имају увид. Користи се једна техника која у ово уводи нормалне људе а да ни не помисле нити имају намеру да ураде нешто лоше за државу јер је аргументација увек хуманост, наизглед делује као да се грађанима даје непосреднији увод у власт – оно што се у ствари дешава је да извршна власт почиње да прескаче правила. Основно правило од којег настаје цео систем демократије чија сувереност потиче од чланова друштва – нво су начин да се ово уради без показивања оружја и претње већ под привидом доношења мира. Ово ће неко рећи да је теорија завере, теорија би била какда би се заснивала на претпоставци а ово се све заснива на чињеницама, на нечему што сви виде. Када је слика цела све изгледа добро, једноставно када се овако растави на саставне делове тек онда се примети. Цео систем на коме почива демократија се инфилтрацијом слаби и уклања на крају.
Из буџета Србије су ИРИ и НАЛЕД су добиле од мојих и ваших пара 110 милиона динара. За шта? Зашто ја нисам добио 110 милина долара? Чиме су конкретно они допринели и чему? Која је поента тог тела и рад НВО? Зашто грађани плаћају представницима велкиог капитала специјални статус у односу на све друге грађане?
ИРИ је нво из САД која формало и законски нема и не сме да има никакве везе са републиканском партијом а представљају се у зависности од прилике и саговорника вешто или да немају никакве везе са странком или да су део странке. По мом искуству ово је једина тема која је потпуни табу у нашој земљи. Контролу над овим телом нема ни странка ни амерички народни представници дакле парламент већ извршна власт. Ова организација има сестринску организацију НДИ национални демократски институт која нема никакве везе са америчком демократском странком али уствари има када је то згодно.
Да ли дакле ИРИ представља Г.О.П. (републиканску странку ) и да ли Г.О.П. има представу шта се дешава?
Да ли администрација председника с.а.д подржава финансијски речју или делом ову организацију тј. да ли представља званични Вашингтон?
Да ли конгрес зна за ово деловање?
Ово што ова организација ради у Србији је директно претив интереса америчког народа она ради на унижавању вредности набројаних у америчком врховном закону и учествује у рушењу српских закона и демократских институција. антидемократско антиамеричко и антисрпско
Ако укуцате ИРИ београд или Србија или како год да покушате видећете да ова организација која седи у нашој народној скупштини ради тајно, нема никаквих података, контакта, једино на мапи града пише да се налази у Тополској 22. У тополској 22 се налзи и нди. По ономе колико сам схватио методологију рада они прво раде врло јавно, позивају грађане локалне самоуправе и странке на сарадњу да поделе искуства и помогну. Рецимо на саопштењу поводом сарадње са једном локалном самоуправом стоји адреса, сада промењена, телефон, маил као и велики позив да свако позове и распита се и да су отворени за сваки контакт. Ова методологија се баш заснива на лагању и инфилтрацији. Дакле на тај начин у тренутку као што је овај када покажу право лице, то јест почињу да га крију као и трагове да су икада били организација која је нпр. чини ми се бавила практичним стварима како да грађанима се олакша приступ институцијама, дељењем искуства како да шалтери буду органиовани веома добро и у служби грађана, дакле ништа ни приближно сумњиво. почињу да раде тајно, компромитују људе и организације које ништа лоше нити у злој намери радиле, напротив. Самим тим што било ко може да каже ‘ти си сарађивао са овима који нам руше државу’ и то је веома прљава сатанистичка игра која окреће лажима људе који имају заједнички циљ једне на друге. Ово је завера. Окренута је и против америчког и против срског народа и свих грађана света као део плана. Ова организација не представља ни на који начин амерички народ нити вољу избора исто као што не представља вољу српских бирача а преставник економског кокуса седи у парламенту.
ИРИ такође ради измишљене анкете јавног мњења које нису намењене да обману срску јавност јер су резултати потпуно јасна измишљотина у коју буквално нико у Србији не верује и људима није јасно када виде у блумберговом блицу шта је бре ово, већ да шаље лажну слику о стању у Србији јавности и конгресу између осталог о подршци Вучићу и буквално непомињање имена Бојана Пајтића, вође опозиције, као да ни не постоји.

линк

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/588011/KAKO-AMERIKA-VIDI-SRBIJU-Svi-za-Vucica-NIKO-za-Vladu
Овај текст шаљем полицији, неким медијима и људима, представништву ФБИ у Београду и наравно јавности. Морам да кажем да и људи који раде у ири не верујем да учествују у свему овоме већ су у питању људи који су стварно поштено радили то за шта примају плату, делили искуства и давали предлоге који су добри и корисни. Они који све ово организују су и ове људе довели у ужасан положај и важно је да кривицу не сваљујемо на раднике. То је исто њима веома корисно и сладострасно и сатанистичко наслађивање и уживање у тузи и муци. Свако је невин док се не докаже да је крив а у Србији није могуће преко суда било какву заштиту на основу закона добити јер је системски судство остало исто од времена тиранина Броза а та диктатура је почивала на јавној и отовореној репресији хапшењу убиствима и застрашивању.
Ове две организације се баве већ годинама и испирањем мозга јавности и грађана а преко медија да треба мењати изборни ситем, аргументи су им заиста неупућеном грађанину убедљиви али само када нема саговорника који нуди друге аргументе а то се није десило никада.

За ових десетак месеци написао сам више од 150 тектова сви засновани на истини и јако неприајтни за издајничку власт и надам се да сам аргуметовао најзад и без сумње да Србија нема ниједан законит огран и сматрам да је ово први текст који може да ми створи проблеме и то озбиљне, не  хапшење и дрге застарела методе, пре свега јер су јавне, већ злоупотребом типа да ми се искљули струја, вода, без обзира што плаћам или неким методима које н+норамалном човеку ни не падају на памет. , нема у Србији владавине закона.  Ми смо окупирани не од с.а.д. него од истих људи који су окупирали с.а.д. , људи који манипулацијом јавности и законитих власти проливају крв широм света. исти они који су окупирали Европу кроз антидемократски пројекат заснван на баш овоме, да владају људи који нису бирани и за које нико никада није чуо,

Хвала.

Немања Ракас, Отона Жупанчича 47

2602 765 и 064 233 71 79

nemanjarakas@gmail.com

384475_2686988086689_1574472601_n

Advertisements