недеља политичке некоректности

Поштовани читаоче одлучио сам да ову недељу обележим као недељу политичке некоректности и у том стилу и да пишем. Рекао бих радо и говора мржње али говор мржње је измишљотина која служи да се људима затварјау уста то није никакво кривично дело већ нонсенс пар екселанс па колико год ми се мили да исмевам тај антидемократски и антислободарски продукт нећу га користити као наслов.
Почео бих од председника европске комисије Жана Клода Јункера. Поставићу овде линк за видео где је пијан као тинејџерка а званичан пријем, матор коњ не уме да попије као мушкарац него као нека стрина.

Јуче говорион како не сме унија да допусти чланицама да стављају границе и жицу, како неће да се извињава што је у Европи живот најбољи па зато мигранти долазе… Тамо где је он било каква функција тамо живот није најбољи. Он је из Луксембурга. Ово иначе не бих рекао, али недеља политичке некоректности је па могу да кажем оноо што сви мисле: Луксембург је можда држава у цртаном филму. Величине једног округа у Србији, у Лукембургу је званични језик Луксембуршки, такав језик не постоји, пто је немачки али вештачки праве не само земљу него и народност. То је човек из мале средине, недемократичне, провинцијалац, од малена га уче лажима ето на пример да је језик који говори Луксембуршки. Хтео пре пар месеци и да прави војску ЕУ, верујем да ако то прође да ће луксембуржани да буду специјалне јединице. Грешник има неки комплекс.
Говор мржње: ако неко наглас каже о оним вештицама из нво Наташи кандић, Борки Пвићевић и свима њима скупа, те жене у црном а у црном су јер су прежалиле свој сексуални живот још дк су биле младе и лепе,
дакле такве су постале јер су и младе биле наџак бабе и онда постану као голум у господару прстенова или како кажу у звезданим ратовима тамна страна силе их преузме. Никада нисам чуо било кога да о њима каже нешто иоле пријатно и сви знамо да је ово што кажем тачно – да ли је то говор мржње чак и када би говор мржње у неком параленом универзуму био нешто што није злонамерна измишљотина? Није. Не могу ја да идем и терам људе пушком да им ове жене буду симпатичне. Не бих наравно ни хтео ни кад би могао. Интересантно, није то ни због тога што те нво добијају паре од пореза које ми плаћамо а Влада им додели, то је веома неправедно и одвратно је јер нам соле памет а живе од наших пара и не знам што се то зове невладина организација, треба да се зове организација где се добијају паре а без рада само да се понекад вређају они који им плату и дају, то јест грађани. Људи моји како ја не подносим невладине организације, грозни су. Називају себе активистима а примају плату.
Онисви раде заједно, медији, нво, Вучић, онај буђави удбаш Саша Јанковић, шеф им неки старац у трилатерали, сви им се смејемо па морају да смишљају тако говор мржње и слично. Зашто сам ја крив што је Вучић исфрустриран и зао? Како је то моја кривица што држи министра унутрашњих послова који је заљубљен у њега, ваљда му лепо једном да и њега неко гледа тим очима, али немој га издајниче Вучићу стављати на тв, непријатно је гледати када прича министар Стефановић о свом шефу. Не плаћамо ми њему терапију а ето и ако плаћамо па дај немој да то иде на тв, имам трансфер непријатности. Молим вас, мало професиоализма.

11099476_10205641773096395_2170835083672100190_n

Advertisements