медији, похлепа, крв, лаж и нови светски поредак

Ако не водите рачуна медији ће Вас навести да мрзите људе који су потлачени а да волите оне који их тлаче. – Малколм Икс
Колективна кривица не постоји. За напад у Паризу су криви људи који су напад извели а не сви муслумани; крива је организована криминална група која производи ратове зарад својих финансијсих или / и других интереса, ствара непријатељства међу људима и међу народима који да није ове групе никада не би имали ништа једни против других, људи који су емигранте са све четири стране света прошле целе године упутили ка Европи. Знамо име бар једног од тих људи а он је то и признао: Џорџ Сорош, и сам емигрант, азилант из Мађарске у С.АД., издајник С.А.Д. при чему не мислим да је издао Хилари Клинтон већ америччке грађане. Његова фондација добеодошли у Европу делила је летке у избегличким камповима на блиском истоку и позивала у Европу, давала руте којима се треба кретати и контакте који им могу помоћи. Он је то и признао. Мађарски премијер Орбан га је јавно оптужио за све ово. Малезијски премијер је обеладонаио његово и имена других који су покушали да девалвирају малезијску валуту истим начином на који је Сорош целог свог века радио а због чега га зову економиста деструкције. Ових дана у нашој штампи министар финансија Србије каже да Србија може бити као ‘азијски тигар ‘ ( мислии се на мале азијске државе које имају завидне економске резултате ). Малезија је један од азијских тигрова па ако је мислио на овај потез малезијског премијера слажем се са њим. Сорош никада није имао довољно новца, поготово е на почетку своје погане каријере да може да изведе сам слом националних валута. Он је једноставно најмлађи члан овог међународног тачније речено ненародног и ваннародног клуба богатих људи ( нису сви богати људи део овог ) за које правила и закони не важе. Најбогатији људи на свету су породица Ротшилд, ту су и породица Рокфелер и друге али проблем је што је кривица индивидуална, не колективна. Да истражни органи било где раде свој посао знали би имена а не само презимена. Ако се неко родио као Ротшилд то није злочин. Злочин настаје деловањем не рођењем.
Осим Сороша остали се не појављују јавно баш често. Њихово власништво над медијима, индустријом, природним ресурсима увек је прикривено али не и сакривено преко ћерки-фирми.
Да важе закони за све Сорош би поводом напада у Паризу био испитан од стране полиције. Он је по сопственом прузнању које је додуше дошло тек пошто је већ разоткривен рекао да је учесник овог демографског инћињеринга. Због чега би и откуд му идеја да има право да позива људе у туђу кућу? Је ли то нормално? Још важније, је ли то дозвољено?Није.
Много сам писао у овом блогу о емиграцији, о томе да Србија мора да поштује соје законе о азилу а не да пушта било кога без икакве провере у земљу. То што је наша незаконита власт, такође послушник богатих људи који се крију иза имена нови светски поредак и саучесник истих радила је злочин.
Да су европске земље поштовале своје законе и да нису пуштале било кога ко жели унутар својих граница грађани Европе не би били масакрирани. Да закони европских земаља признају ношење ватреног оружја као основно људско право што оно и јесте јер свако има право на самоодбрану, не би тек тако људи били убијани већ би могли да се бране, да узврате ватру.
Либија, Ирак, Сирија: људи који су нападнути тамо нападнути су од ових људи који кроје наше судбине а тајне службе и инфилтрирани људи у Владама земаља света их слушају и раде шта им се каже. Започни рат ту и ту – ето рата. Нека крене сеоба народа на Европу – ето сеобе. Нека буде хаос и покољ – ето хаоса и покоља. Нека буде непријатељства између хришћана и муслимана, непријатељства коме нема краја, које служи да емоције прокључају – речено и учињено.
За то време Сорош Дејвид Рокфелер и не знамо ко све још наздрављају успешно спроведеном плану, њихови медији раде шта им се каже и ‘Ако не водите рачуна медији ће Вас навести да мрзите људе који су потлачени а да волите оне који их тлаче. ‘

77599_1655689744875_5156272_o

Advertisements