жудње Јелене Милић, марионете новог светског поретка или #blacksunmatters 2

Због чега би било ко био толико узбуђен и успаљен око теме као што је довођење НАТО војске или било које војске?
Као што сам већ рекао у ранијем тексту, људе покрећу далеко моћније силе него што је новац.
Ово је прича о правим мотивима Јелене Милић.
Била је удата за Ненада Милића, полицајца који је био касније и посланик ЛДП. Страсно се залаже за увоз илегалних имиграната који су 80 посто мушкарци у ‘најбољим
годинама за војску'( не постоје добре године за војску, да постоје не би најбогатији људи на свету ишли у скупе ресторане инего у војску, зато знаци навода ).
Дакле јасно је да једна страна њене природе привучена униформом, вероватно зато што је била веома неваљала и сматра да мора да буде кажњена.
Недавно је претила човеку јавно на фејсбуку да ће ‘доћи њени моћни пријатељи’ том човеку на врата и ником ништа. То је био њен план о ком сам писао ( овај текст је на неки начин наставак те приче ) линк

https://nemanjarakas.wordpress.com/2016/03/06/%D1%82%D1%83%D0%B3%D0%B5-%D1%98%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%9B%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3-%D1%81%D0%B2%D0%B5/

Донекле добар опис Јелене Милић би био: она кокошка у цртаћима о певцу-крелцу што вазда иде унаоколо и говори ‘тражим мужа’; бољи би био мешавина те кокошке и Скелетора.
Тај план није успео.
Сада је развила други план, план б. Пошто је тобоже  добила сад она неке претње онда је добила и сталну полицијску заштиту. Господо полицајци, чувајте се, немојте да вас превари. Ако вас ( или Вас ) позове људски и топло речима ‘Јао, чувате ме цео дан и по киши и по ветру, уђите да попијемо кафу’ не улазите ни за живу главу. То је замка. Она жели да вас обешчасти. Затим пошто је преваром дошла до вашег секса, то је веома лоше и неваљало, онда мора да буде кажњена и затим ће тражити од вас да је казните.
Наравно натераће вас да обучете униформу прво.

Ипак то није довољно, и даље тражи НАТО. Зашто? Наравно, зато што су шансе да се план б заиста оствари веома мршаве и она то зна.

Али зашто онда не домаћа војска или војно партнерство са Русијом? Униформа је униформа. Што се тиче српских војника – сви у Србији је добро знају па нико није луд да навлачи себи беду на врат. Руси је не познају, зашто је онда толико за НАТО војску овде али не за руску?
Пошто је њена организација финансирана од стране глобалиста а ту велики део чине ционисти тј. јеврејски расисти значи да је вероватно привлаче обрезани мушкарци. У с.а.д. скоро сви мушкарци су обрезани из неког разлога. Отуд и толика жеља за илегалним имигрантима из земаља где је горепоменута пракса такође уобичајена.
Имала је Јелена прилику да испуни своје планове али јој је одуузета: када је био онај највећи талас такозваних избеглица она је примила породицу у свој стан – муж, жена и деца. Она је заправо желела да прими, с’опроштењем, само мушкарце али нико није пристао. ‘Мени су рекли да ће ми ако емигрирам у Европу бити боље, нисам побегао у нади да ће ми бити горе, не долази у обзир да будем са њом у истој просторији ни минут, камоли неколико дана.’
Тако, не остаје јој ништа друго него да чека НАТО војнике, младе и пуне снаге. Људи који су служили војску имали су изреку ‘прво одсуство добијеш тек када напуниш шлем’, тако да је њена рачуница добра, све је лепо испланирала.
Она је лепо испланирала али НАТО није – чак и да НАТО војници дођу овде брзо ће отићи бежећи главом без обзира од ње. Ту су и трошкови за лечење несрећних војника који су имали контакт са њом, сви ће имати пост-трауматски синдром или неку сличну нервну болест.

‘O tempora o mores!’ – Цицерон

Тада би разумели нешто што су давно прочитали али када најзад разумеју биће касно: ‘ И онда видех да и са капија Раја постоји пут у Пакао.*’
(* John Bunyan, ‘ pilgrim’s progress’)

http://www.24sata.rs/bravo-direktorka-ceas-primila-imigrantsku-porodicu-iz-sirije-u-svoj-dom/17074

http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/__jeleni_milic_dodeljena_policijska_zastita_.55.html?news_id=318135

20s029

Advertisements