панамски папири – ционистичка превара

Највећи успех истраживачког новинарства – не, уобичајена превара.
10 милиона докумената, гигабајти и гигабајти информација само није исто кило печења и кило салате.
Стотине новинских организација широм света годину дана су радиле, како званично кажу, на овоај највећој причи икада која разотрива глобалну неправду. Да је неко написао овакав сценарио за филм тај сценарио никада не би био снимљен јер би прва ствар коју човек који је отишао у биоскоп да гледа рекао ‘Па како који курац њих стотине ради тајно и тајно истражује а и то против најмоћнијих људи а да не ‘процури’ информација? ‘ – рекао би гледалац и када га друг пита какав је филм овај би му рекао ‘много глуп ‘.
Група која је спровела истраживање финансирана је од Фонда за отворено друштво Џорџа Сороша, Форд фондације и осталих сличних организација. Пише тако на њиховом сајту.
Тамо такође пише са којим медијима сарађују, само неки од њих : Вашингтон пост, Зидојче Цајтунг, Гардијан… Када се последњи пут десило да је било који од ових медија, уствари било који од мејтрим медија разоткрио буквално било шта?
Сајт ЦИЈј, овде дајем слику са њиховог сајта, сву пажњу усмерава не само речима већ и визуелно на свега 20ак људи оптужујући их за дела која су небулозе, најкраће речено, једно зрно песка у пустињи у односу на оно о чему не извештавају а што је све јавно и очему ниједан једини медиј не говори или каже понешто али и тада потпуно избачено из контекста тек онда када оно што разотрију алтернативни медији и блогери вишене може бии скривано јер су сви већ чули о том. Ипак то су само мали делови целе слике и истина је и даље непозната великој већини захваљујући медијским лажима.
Верујем да су до овог тренутка алтернативни медији и други блогери већ покрили део који се односи на Путина и да су објаснили о чему се ту ради, ако нису убрзо ће.
Ја желим да скренем пажњу на следеће:
од ових 20 имена и лица неки су стављени само да би изгледало непристрасно јер су у питању људи који су део плана новог светског поретка – Дејвид Камерон ( ни реч о њему уствари већ о офшор рачуну који је имао његов отац ) и саудијски принц, само два примера – ово су људи на које све ово нема никаквог утиаја и сви знају на целом свету ко су и шта су и нико на свету ни не тврди да је другачије укључујући ињих саме ( саудијски принц )или људи који су суштински небитни и уствари у опису радног места им је да заваравају народ, седе на функцији док језгодно и оду када треба ( Камерон )
Три имена су нарочито битна у овој превари:
– премијер Малезије
– премијер Исланда
– председник Агрентине
Народи ове три земље су открили како бивају систематски пљачкани преко ММФ ( напомињем да ова пљачка која се дешаа у овом тренутку и код нас није пљачка типа данка, процента који се краде, већ спаљена земља, потпуно преузимање и контрола ) прекинули аранжман са ММФ и разотрили и другим народима о чему се ради међутим то медији не преносе.
Малезијски премијер је јавно именовао Џорџа Сороша и ционизам, разоткрио покушај циониста да уиште вредност малезијске валуте који је као и увек када је у питању разбијање валуте неке земље био вођен Сорошем. Дајем линк где говори ‘јевреји контролишу светску економију, наводе друге да се боре и умиру за њих…’ а панамски папири су баш то.

Отрилике две недеље пошто је обелоданио горепоменуте Сорошеве радње малезијски путнички авион оборен је над Украјином. Одмазда. Са таквим монструмима имамо посла.

Исланд: они су дбили, исто као и Аргентина да плаћају дугове банака ( мејснтрим медији кажу да је у питању обична похлепа која се случајно и непромишљено отела контроли, али говоре да је у питању нестручност и умишљеност, истина је да је то је све планирано и веома је стручно изведено а циљ је потпуно преузимање имовине држава и грађана )и циљ је створити нестабилност у тој земљи што се нажалост и догађа.  Град Рејкјавик је пре пола године отприлике прогласио бојкот свих израелских производа, нападнути су са свих страна за антисемитизам, затим су повукли ту одлуку али моје је мишљење да је то и био план – Рејскјавик је град са мање од 200.000. људи и бојкот робе из Израела не би имао никакве ефекте поготово што и нема баш неких производа из Израела већ су желели да покажу и упозоре и друге народе на срце ове таме које силује цео свет и све народе и људе: ционизам.

Ово је напад на непријатеље новог светског поретка и никаквих посебних скандала нити информација, бар за сада, нема у овим папирима. Ово је медијска хајка и позив на линч.

Ваћно је напоменути и да на сајту ИЦИЈ нема линкова ка конкретним документима.

icijrt31

 

 

Advertisements