iq, друштвено уређење и инвазија

Већ дуже времена истражујем тему о којој је реч у тексту и први пут сам имао дилему да ли треба уопште причати о овако нечему; међутим, дух је изашао из боце и сматрам да је корисно поделити ова непријатна сазнања понајвише због насилне инвазије Европе под диригентском палицом Џорџа Сороша јер дајем вам реч да ови људи имају све ове податке. Ако пошаљете људе ниске интелигенције – тзв. имигранти нису крем друштава из којих долазе, који су млади мушкарци са високим нивоом тестостерона (Африканци имају виши ниво тестостерона него белци, белци виши од Азијата ) који су углавном функционално неписмени ( лако ме је демантовати, нека држава одради серију iq тестова међу тзв. имигрантима ) у средину где су људи интелигентнији и образованији, за њих у таквом друштву нема места и долази до сукоба. Знамо за масовна силовања од стране имиграната – висок тестостерон, немогућност самоконтроле због слабог схатања узрока и последице и ниске свести. Други разлог је: ови резултати могу бити и уствари у овом тренутку јесу злоупотребљавани да се уведе олигархија интелектуалне елите која ‘зна боље од народа’. Вучић је по речима војводе Шешеља присталица Мусолинијевог корпоративизма тј. фашизма тј. комунизма – иста ствар. Вучић корак по корак уводи овакав друштвени поредак.
Интерент портал intermagazin
http://www.intermagazin.rs/istrazivanje-britanskog-psihologa-srbi-su-priglupi-pola-afrike-su-debili/
објавио је текст где се говори о истраживању др. Лина са униерзитета Алстер у Северној Ирској а који даје податке његовог истраживања о коефицијенту интелигенције од земље до земље. Ово није прво овакво истраживање. Аутор текста је био веома узнемирен и љут као и читаоци који су остаљали коментаре, разумљиво, јер подаци које је Лин објавио кажу да је у Србији просечан iq 89. Ови резултати кажу и да је просечан iq у црној Африци 70. Ово није прво такво истраживање, већ је тему започео контроверзни професор Раштон који је и родоначелник овог истраживања а који је и сарађивао са Јеленом Чворовић са етнографског института САНУ. Резултати су слични Линовим резултатима. По Раштоновом мишљењу нижи iq код народа на Балкану је резултат миграција, тј. најинтелигентнији су отишли.

http://philipperushton.net/wp-content/uploads/2015/02/Data-on-the-Ravens-Standard-Progressive-Matrices-from-Four-Serbian-Samples-2009-by-John-Philippe-Rushton-Jelena-%C4%8Cvorovi%C4%87.pdf

Треба напоменути да постоје разне врсте интелигенције и да сам чуо психијатре који кажу да методи којима се иста мери нису добри; било како било, све државе и војске света их користе. Уколико је iq испод 85 та особа није способна да служи војску.

Ови подаци су можда тачни а можда нису: једини начин на који је могуће оповргнути податке који су предстаљени је тако што се уради друго истраживање. Љутња није аргумент. Нема поенте љутити се на податке. Подаци су чињенице. Оне немају идеологију нити циљ. Уколико постоји сумња у истинитост истих онда се мора извршити друго истражиање. Најбољи начин је да се тражи од државе Србије да објави податке, најбоље резултае бар што се тиче мушкараца има војска тј. док се још вршила регрутација јер сви смо радили тестове интелигенције на регрутацији. Ту је и САНУ која свакако има ове податке и зна да ли су валидни или не. Пре поласка у основну школу сви радимо тестове интелигенције. Оделења се стварају тако да у сваком оделењу има мали број изузетно интелигентне деце која постављају стандард. Истраживања кажу да квалитет наставника није много важан, услови у учионици немају никаве везе, важна је структура унутар оделења.
Професор Раштон се први бавио темом али књига the bell curve (гаусова крива) из 1994 год. аутора Ричарда Харисона и Чарлса Мареја која се бави интелигенцијом у једном поглављу објављује резултате који су два научника скупили у С.А.Д. а у односу на расе. (Биохемичари кажу да постоји 9 раса, Обично мислимо да постоји 3 ). Ово истраживање чији резултати никада нису оповргнути обухвата само с.а.д. Резултати кажу да Азијати имају просечан iq 106, белци 100, афроамериканци 84.
Јевреји Ашкенази имају највиши просечан iq од 115. Треба напоменути и да је Немачка за време НСДАП укинула ове тестове. Не знам зашто.
Од познатих личности имамо резултате покојног америчког председника Кенедија – 117 и Касијуса Клеја тј. Мухамеда Алија – 78.
Имамо и резултате оптужених на нирнбершком процесу. Најнижи је 106 највиши 143. Геринг је нпр. имао 137 као и адмирал Дениц, Розенберг 127, Шпер и Хес 120 итд….

Да ли су резултати тачни или је у питању нека мутљавина не знам, искрено верујем господину Чарлсу Мареју и резултатима из the bell curve али што се тиче резултата професора Лина и Раштона ту има места сумњи, без обзира што је професор Раштон прави озбиљан научник господског понашања и такође нисам чуо никакве озбиљне аргументе који би оповргли резултате, сумња је опрадана јер је његово истраживање финансирано од стране pioneer фонда чији је покојни Раштон касније био председник. То и даље није аргумент. По резултатима Раштона и Лина најнижи iq имају Бушмани  и Пигмеји- 54, затим Абориџани 60, субсахарски Африканци 70 Арапи и Индијци 85 itd….Понављам, држава Србија има све ове резултате. Необично је и то што би по данашњим стандардима Кенеди имао iq 112.( или ниже нисам сигуран колико пута је мењан стандард ). Dr. Linda Gottfredson каже да последњих деценија iq значајно расте тако да је неопходно померити резултате тако да средина остане 100. По речима Dr. Linda Gottfredson ‘дешава се нешто биолошки.’ Уколико је ово истина, да микроеволуција овако драстично последњих деценија напредује онда је то нешто невероватно и много значајније од теме којом се бавимо овде.
Нисам знао шта да мислим о свему овоме док нисам пронашао тајни снимљени разговор између Ричарда Никсона и амбасадора у УН Даниела Патрика Мојнехајма из 1969. ( 15 год. пре него што је јавност сазнала ило шта о теми )године где говоре о овоме. Никсон каже како ‘председник ово мора да зна али ако га ико пита о томе мора да негира.’Заиста, нисам до тог тренутка никада мислио да нешто треба
крити од народа али заиста не видим да било шта добро може да произиђе из јавног објављивања ових резултата. линк за разговор.

Пошто је ово веома важна и дуга тема, одлучио сам да напишем текст у наставцима, наставак ускоро следи. Ко зна енглески оаезно преслушајте Никсонов разговор. У наставку ћу превести на српски. Биће речи о односу друштвене организације државе и iq.

nwo

 

Advertisements