Боже сачувај нас од академије – iq, друштвено уређење и инвазија 2

‘Боже сачувај нас од академије.’- Дејвид Ајк
Дакле, јесу ли резултати тачни или не? Да ли је у Србији просечан iq 89? Војска, као што је речено у првом делу овог текста има резултате за сваког мушкарца који је био на регрутацији,држава има резултате за буквално сваког јер свако ради ове тестове пре поласка у осовну школу,на основу тих тестова формирају се одељења тако да буде мали број врло интелигентне деце у сваком одељењу, етнографски институт САНУ има члана која је заједно са професором Раштоном вршила ова истраживања у Србији… Много питања. Најеће је питање зашто аутор (тј. ја) уопште пише о овој теми и у чему је поента, зашто ме то интересује? У нормалној ситуацији не би ме интересовало нимало.
два су разлога, наизглед неповезана са питањем разлике у iq код разних народа

Извињавам се читаоцу што ћу остатак текста писати на начин који сматрам јефтиним – у првом лицу и на начин као да читаоц седи са мном и разгоарамо. Тема је веома пипава, необична и пре свега круцијално важна, плус кратка писана форма је веома незахвална за овако обимну и важну тему.

1. план за укидање демократије и увођење система олигархије где и владала елита најинтелигентнијих ( ко је најинтелигентнији и елита бирали би они сами, што је рекао Стаљин ‘није важно ко гласа већ ко броји гласове’), све под изговором просвећености и социјалне једнакости, друштени систем који најбоље визуелно показује пирамида.
Ми и сада имамо систем где влада елита, када гласамо водимо рачуна да су људи за које гласамо паметни и људи у које имамо поверења. Циљ је да се то право одузме ‘обичним људима’ јер не умеју да процене штаје добро а шта не. Дакле, имаћемо вероватно интелигентне али што се тиче онога ‘вредни поверења’ – збогом. Као добар пример који је вероватно и тачан даће нам блискоисточне и афричке диктатуре – када постоји диктатор онда народ живи релативно добро економски а демократије не функционишу. То јесте истина. Демократија функционише само ако грађани учествују активно. Да ли тамо демократије не функционишу зато што немају традицију слободног политичког избора па би им требало времена да се навикну или зато што имају низак iq – неважно. ( теорија коју сам недавно чуо из академских кругова је да демократија функционише само уколико је просечан iq 90 или преко, што има неке логике али тотално занемарујући гомилу других фактора ( на пример ми Срби сви имамо различито мишљење о свему и једноумље може само систематским лагањем бруталном силом и посрамљивањем људи ( као што је случај са такозваним говором мржње и политичком коректношћу што су само други називи за цензуру ) да се наметне: ‘Боже сачувај нас академије.’

Да не буде забуне, не мислим да било ко одових научника има лошу намеру, усвари користе се научним методима и то што их неки називају расистима је само из немоћи јер немају аргументе којима би се супротставили – једноставно, професори немају много искуства у пракси. Прошлост показује да су теорије које звуче одлично и логичне су, када крену да се спроводе најчешће не испадну онако како је замишљено. Дуга и друга тема.
Као пример дајем изјаву невероватно одвратну изјаву немачког председника да ‘није проблем у елитама већ у популацијама’ од пре неки дан и текст господина Истока Павловића у ‘политици’ где он говори да елите треба да одлучују да ли ћемо ићи нпр. у ЕУ или не јер како он каже он се у то не разуме. Он је професор универзитета, његов текст објављује најстарији и један од најугледнијих ( некад било, додуше ) дневни лист на Балкану а он не разуме ништа. Како?
Он овде каже и ‘Sličan stav je u svojoj kolumni nedavno izneo čuveni britanski biolog Ričard Dokins. Iako je jedan od najpoznatijih živih naučnika na svetu, otvoreno je rekao da se ne razume u EU, jer se time ne bavi, i rekao je da o tome treba da odlučuju ljudi koji se time bave.’.

Не треба заборавити да су људи који се у Србији ‘тиме баве’ Александар Вучић, Маја Гојковић, Бечић, Зорана Михајловић…Укратко, веома интелигентни и пословично поштени људи.
Ричард Докинс није ни у лудилу један од најпозатијих живих научникана свету. Он је медијска драга, извините на изразу али баш је тако. Докинс има став о свему иначе, једино се не разуме у ово. Погледајте на јутјубу, све Докинс зна. Највише причао о томе како Бог не постоји и како су људи који верују у Бога глупи. Ја ћу овде дати линк за интервју професора Берелинског који јесте прави и признати научник и кога нема сваки час на телевизији, нити га зову а нити да га зову и имао времена. Зато што се бави науком а не јефтином самопромоцијом. Берелински каже како врхунски математичари вриште од смеха када се спомене теорија еволуције јер су статистички вероватноће да случајно прво ни из чег настане нешто па затим да се случајно нека једињења споје и тако даље… Нико не спори микроеволуцију али еволуцију да. Она можда јесте тачна али не постоји никакв доказ да је тачна. То није наука, наука су чињенице а не претпоставке.


Да се вратим на генијалног господина Истока: Господине Павловић, Како знате ко су људи који се у то разумеју? Ко су онда они који умеју да одлуче? Ако ја кажем да се најбоље разумем и нико други осим мене не треба да се пита, јел’ то онда то? Како је могуће да буде објављен у угледним новинама текст човека који нема интелектуални капацитет да обради својом главом информације о свету око себе? Мисли ли редакција да ово народу није сумњиво? Уосталом, поштовани читаоче, прочитајте сами па процените.  Уствари боље дајте некој елити да прочита па ако одлучи да смете и Ви да прочитате онда тек…

.http://www.politika.rs/sr/clanak/358313/Zasto-je-greska-da-narod-odlucuje-o-clanstvu-u-EU
2. режирана масовна емиграција
Пре отпилике годину дана почеле су оне такозване миграције, како су нас медији и политичари како домаћи тако и светски од првог дана убеђивали спонтане миграције несрећних људи који спашавају голи живот, а уствари организоване у циљу дестабилизације, немира,крви и уништења националних држава Европе. Кроз Србију је прошло 600.000. људи без икакве провере и најважније противно нашем закону, о чему сам у детаљ писао и писао много на овом блогу. Полиција ми је послала како закон и налаже податке које сам тада тражио: у том тренутку од 37.000. људи који су прешли границу Србије само је нешто мање од 200 тражило азил или судсидијарну заштиту, дакле остатак је пуштен по налогу Владе противзаконито у земљу.У међувремену, Влада Србије је издала уредбу која поништава поједине тачке закона о азилу што је противуставно и представља чин државног удара јер је уредба нижи правни акт од закона – из тога следи да та уредба правно неважећа и не обавезује никога да поштује ( напротив, државни службениису дужни да бране Устав што значи да су дужни да одбију ило какву наредбу која следи из ове уредбе. Службе безбедности би требало да ухапсе чланове Владе због велеиздаје).
Људи из читавог света, из Гане, Сомалије, Еритреје, Афганистана, Пакистана у истом тренутку крећу тобоже случајношћу у истом правцу. Иза свега овога стоји Џорџ Сорош који је можда само једино видљиво лице овог организованог крининалног геноцидног подухвата а можда је само он и мозак и срце и мотор целе операције: то не знам, не желим да нагађам. О томе сам детаљно писао, линк овде

Самит ОЕБС – издајници грађана Европе на скупу

Видимо примитивно понашање тзв. имиграната, они напaствују жене, причају којешта ( нпр. ‘храна је лоша у кампу, дајте нам новац да купимо храну у продавници.: када видимо ово прва реакција је да су ови људи зли и арогантни а истина је да су глупи уствари што не значи да нису опасни, напротив, јер ако је арогантан човек паметан неће јавно причати овакве нечувене ствари, биће му јасно какву реакцију изазива ово, биће препреденији. Даље, у земљама одакле долазе заиста Владе дају храну и слично…) плус ово јесте централни део плана за изазивање расног рата. Људи који пролазе а неки и остају у нашој земљи – обзиром да су ушли противзаконито без обзира што је наша Влада рекла да је законито морају бити избачени из земље а чланови Владе похапшени и мора им бити суђено –
наставак следи

202149_1890752341293_3655602_os

Advertisements