национална служба за запошљавање у служби пропаганде

Навикли смо на лажи и пропаганду тзв. мејнстрим медија – дневних новина и телевизије – па зато све мање људи верује било каквој иформацији из тих извора. Држава међутим користи и публикацију која би требало да служи искључиво обавештавању заитересоваих грађана о могућностима да нађу или покрену свој посао, публикацију ‘послови’ у издању националне служе за запошљавање  за ширење глобалистичке пропаганде и  сејање страха  које за циљ има подршку Вучићевом задуживању Србије до гуше.. ‘послови’ од 13.07.2016. објаљује чланак који говори о #brexitu, референдуму на којем је народ Британије слоодно одлучио да не жели више да буде део ЕУ, чланак наслова ‘висока цена самосталности’, поднаслов каже ‘на Острву би могло да уде укинуто преко 100.000. радних места у финансијском сектору ( …) Цео чланак је овакав: пажљиво изаране информације или тачније речено поуинформације, стављене потпуно ван контекста у кратком тексту који не би и да је хтео могао да објасни да је било попуно очекиано и нормално да дође до приремене несигурности на берзи и пада фунте ( што се дешава скоро увек приликом великих политичких промена ) неистине и  изегавања информација које говоре о потпуно другачијој слици о чему сам већ писао.

линк

https://nemanjarakas.wordpress.com/2016/06/25/%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B5-n1-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%98%D0%BA%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B2%D0%B8/

Нећу улазити у дубље и шире детаље јер желим да будем коректан према уреднику ‘послова’ који такође није ушао ни у какве детаље  – к’о  велим да будемо егал – већ искористио бесплатне јавне новине намењене људима који немају посао и уплашени су за своју будућност да шири бесрамну пропаганду. Ова пропаганда нема само за циљ ширење корпоративне ЕУ комунистичко-елитисичке поруке  већ као део тог плана страх од самосталности и националне државе. Лакше је држати ‘масу’ како глобалисти тј. марксисти у ново руху називају оно што демократе ( не мислим на политичку странку већ демократе као политички поглед ) називају народ или грађане из једног центра него из гомиле малих центара.

summa summarum, основно питање: зашто национална служба за запошљавање говори о ‘високој  цени самосталности’? Какве то везе има са њима?

1919594

Advertisements