да ли је Вучић само шаторски преварант или планира државни удар?

Vučić: Kukasti krstovi usred Evrope važnije su pitanje od formiranja vlade
– Zabrana ulaska srpskim zvaničnicima na Kosovo, poražavajuće presude i kukasti krstovi koji se javljaju u sred Evrope, između Knina i Vračaca, i na dan kada se pojavi kukasti krst ubica se oslobađa. To su sada objektivno važnija pitanja od formiranja vlade – rekao je Vučić. – blic

Није важније питање из једноставног разлога што Србија у овом тремутку нема Владу,дакле нема ко да се бави овим проблемом. Техничка влада нема та овлашћења.  Замена теза, то је мање важно; ово је стари трик бескрупулозних и ограничених људи у политици, игра постиђивања људи: уколико неко каже ‘не, није важније питање’ он сам, мислим на Вучића, и његови саучесници у лагању и криминалу како у политици тако и у медијима, нво и академском животу нападају особу која каже да није важније говорећи како та особа сарађује са усташама и волела би да се шаховница вијори над Бања Луком а свастика у Београду.
Код мене тај трик изазаивања стида који је јефтин трик шаторских превараната никада није палио. Када виде да то не пали онда кажу у паничном покушају да се извуку ( страх је олик интелигенције, паника је одлика глупих људи ) ‘ја да посрамим онога који срама нема не бих ни покушао.’ Ја некад на то одговорим ‘пас лаје, караван пролази’ али углавном уопште на њих више не обраћам пажњу обзиром да пажњу нису заслужили. Заслужили су гађење и понекада подсмех. Одлично, али и даље то исто раде онима који осећају срам иако нема никаквог разлога да то осећају јер ништа лоше нису урадили па зато апелујем на поштоване читаоце – радите као и ја.
Техничка Влада се бави свакодневним пословима и нема мандат да кроји државну политику. Ако постоји опасност о којој Вучић, издајничка пудлица Тонија Блера и шеика који финанирају тероризам говори, онда је неопходно што пре саставити Владу која има пун легитимитет који проистиче из гласања на слободним изорима да што пре крене у решаање овог проблема. Хитлер је искористио паљење рајхстага да уведе варедно стање које је трајало од 1933. па све до пада Берлина 1945. Џорџ Буш и neocons су искоритили напад од једанаестог септембра да изгласасју ‘ патриотски акт’ који укида многа права гарантована америчким Уставом – много је примера. Уколико СНС мисли да нас на овај начин превари да и уведе ванредно стање јер није важно састављање Владе док кукасти крстови вијоре’ нека размислејош једном. Ја не њиховом месту то не их радио јер је то веома опасно. За њих. Уколико господин Вучић није у стању да сакупи скупштинску већину онда нека обавести председика републике о томе, постоји процедура. Што се тиче тога колико је он против усташа довољно говори чињеница да је недавно у парламенту ЕУ где седе његови подједнако гнусни компањони Ван Румпуј, Мартин Шулц и слични одржана изложба о Степинцу. Иначе СНС је прошле године тражила и пријем у Европску народну партију чија је чланица и ХДЗ, па може са својим партијским друговима изХДЗ то ваљда да реши лепо договором.
Србија мора да има Владу. Ако он не може да је састави нека одступи.
Кукасти крстови над Европом нису проблем данас, слово У у Хрватској јесте али мора се бити мирне главе јер је сасвим могуће да јеу питању договор хрватских власти са нашим издајницима на челу са Вуучићем и оним језуитским преварантом папом Фрањом да изазивају нестабилност, али у целој Европи проблем су Владе укључујући и Вућићеву Владу које су незаконито пустиле милионе тзв. миграната а уствари су то све мушкарци у 20тим и 30тим годинама, у пуној снази и из свих делова света а баш из разлога уношења терора и крви и увођења ванредног стања у целој Европи.
Што се тиче Степинца, одавно сам написао песму где се и он помиње а објавила је СПЦ на сајту јасеновац-инфо.

линк

http://www.jasenovac-info.com/biblioteka/NemanjaRakasCir.html

Ако папа Фрања жели да прогласи Степинца за свеца, то се нас не тиче, ми на то не можемо даутичемо. Папа Фрања акривно заједно са Вучићем ради и на увожењу тзв. миграната. Знамо врло добро шта се дешава у свету. Технички премијер Вучић нека буде свестан да нисмо глупи да знамо шта и са киме ради.

Aleksandar_Vučić-(1)d

 

Advertisements