отоворено писмо председници скупштине поводом укидања преноса скупштине

Поштована председнице скупштине,
данас сте рекли, цитирам ‘Огромни су поени које би РТС морала да плати због утакмице али ми не радимо овде због преноса…Нема преноса уопште…грађани Србије ће гледати то када буде услова, када прође олимпијада.’
Нисте Ви први који сте ово покушали. РТС мора да преноси скупштину. Када год је нека од претходних власти урадила исто то што сада ви радите прошла је лоше. Народ није луд. Врло добро знамо шта радите. Ко не зна, тај неће никада ни схватити па нећу губити време на објашњавање – већ губим живце и здравље због Вашег безакоња и лажи.
Ви знате шта радите, па да не губимо време. Уважена председнице скупштине, молим Вас
да размислите још једном, Ви сте први међу нама и молим Вас да се у складу са тим понашате.
Због чега плаћамо претплату? Од када је у опису Вашег радног места да се бавите уређивачком политиком јавног сервиса и пропагандом?
Ја верујем да ћете сести и размислити, видети да нисте у праву и уредити да се сваки пренос скупштине преноси – за то јавни сервис првенствено и служи. Немојте кршити наше законе и добре обичаје.
Кршење закона је противзаконито. За то се иде у затвор.
Ово сте сад покушали и никада више. Молим Вас. У супротном сусрешћете се са нечим што не желите: нападом из свих расположивих оружја ( да не буде забуне, ‘напад из свих расположивих оружја’ је стилска фигура, не мислим на насиље већ на одбрану нашег права да чујемо наше изабране представнике ), све у оквиру закона и ненасилно. Српски се народ изборио у тешким мукама за ово право, нисте нам то право поклонили ни Ви ни Вучић ни његова девојка Небојша Стефановић па нам нећете ви то ни узети.
Пошто ништа тобоже не кријете, молим Вас да ми омогућите новинарску легитимацију која ће ми дати могућност да пратим рад скупштине. Ја сам блогер па немам залеђину редакције али времена се мењају, наука напредује па тако и медији. Ви сте модерна дама, прогресивна, наравно да ћете ми изаћи у сусрет. Председнице, престаните са оваквим стварима, па имам ја друга посла, није мени нека дивота писати Вам, али ваша странка упорно наставља да руши све нормално и нећу да ћутим,и да хоћу не могу и не желим.
искрено
Немања Ракас
( адреса и број телефона послати председници )

nemanjarakas@gmail.com

@nakamenjima

1221420ddddddddds

слика ‘како је моја долина била зелена 23, Немања Ракас 2016

Advertisements