напад на националне ресурсе

http://www.cirsd.org/srpski/vesti/clanak/cirsd-predstavio-studiju-o-obnovljivoj-energiji

Председник цирсд  је Вук Јеремић. Он већ дуже од годину дана лобира да буде следећи генерални секретар УН. ири о коме сам већ писао шаљеу с.ад. лажне анкете по којој је Јеремић други по популарности политичар у Србији. Аутор студије је Ана Брндарић која ради у cwp то је она фирма која гради ветропаркове. То није независна студија: ако јој поверујемо она ће се обогатити. Код нас се не говори о овој теми али истраживања јавног мњења кажу да млади у с.а.д. не верују у причу о климатским променама. Једноставно то је лаж која се деценијама кроз медије и потpлаћене научнике пласира а све због зараде тачније крађе и искоришћавања. Угаљ за који Јеремић каже да је кривац за лоше привредне резултате србије има највећи conversion rate плус обезвбеђује јефтину струју и пуно радних места. Кентатки је држава где је је руда угља главна привреда и има најјефтинију струју у С.А.Д. Немачка има највећи број ветропаркова у Европи и то јој ствара велике проблеме: многи немају да плате иа то је само почетак. Обновљив извор – не кажу да је век генератора 15 година и да тад мора да се опет купи. Производња је веома мала. Ветар не дува стално. Даље ако се планета магично загрева од људског производа цо2 како онда знају да ће ветар дувати ту где дува сад?
Политичаре који пропагирају ово на западу зову лубеницама: споља зелени избутра црвени – комунисти.
Мерења не показују никакву промену климе.
Ова лаж је готова. Заиста прошла баба са колачима. Покушавају да нас натерају да своје ресурсе ставимо не у руке ветра већ њихове и да плаћамо струју 10 пута више него ону која долази из термоелектране. Да људи остану без посла.
Ја нисам стручан за енергетику и зато треба да стручњаци кажу отворено о овоме. Нема бежања од овог јер ако сад не зауставимо плаћаћемо струју веома скупо цео век. Ветропаркови су екстремно лоша инвестиција то је нешто што нико нормалан не би градио да нема приче о глобалном загревању.
дајем линк који говори стручно и детаљно о овој теми и где је интервјуисан човек неспорног угледа и знања

Ова жена је кажу шеф деливери јунита. Не знамо. Ја сам питао пре неколико месеци владу за имена тих људи и нису одговорили. Оратио сам се Шабићу и он је рекао да није надлежан за Владу.

‘Моја су питања била:
– да ли delivery units уопште постоје?
-ако постоје молим Вас да ми доставите имена тих људи и њихово држављанство.
-ако постоје који закон наше земље спомиње ову назовимо је институцију?
Одоговорено ми је да се моја жалба одбацује као недопуштена.
Разлог је
Чланом 22. став 2. и 3. Закона прописано је да се против решења Народне скупштине, председника Републике, Владе, Врховног суда ( сада Врховног касационог суда) Уставног суда и Републичког јавног тужиоца не може изјавити жалба већ се може покренути управни спор пред судом.

линк

https://nemanjarakas.wordpress.com/2015/07/25/%D1%84%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Нисам доводио то у сумњу. Тако и пише некако у закону.Сад је одједном надлежан за смене министара? У Влади? Не може и једно и друго.
Праве нас будалама.
Све свађе све приче напада овај овог Вућић Јанковића, Јанковић Гашића, повереници, све су то приче. Не дешава се ништа, раде заједно како им се каже из центра и за то време они се сви богате – од наших ресурса и живота.

Ови овде добију паре а банкари што већ најмање 50 год воде цео свет и причају то и јавно већ одузимају намземљу и ресурсе заувек, то им је бар план. Лош план. Ако хоћеш нешто туђе дођи и отми – али кукавичка крв, такви су им и дедови били.

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/03/12/lord-christopher-monckton-ovo-je-plan-za-potpuno-porobljavanje-covjecanstva-njegovo-ukljucivanje-u-mega-gradove-i-istrebljenje/