још горе него ‘прича за малу децу’

U dokumentu u koji je Danas ekskluzivno imao uvid ombudsman je naveo da Gašić nije govorio istinu kada je rekao da pripadnici Vojnobezbednosne agencije nisu uzimali izjave o događaju od građana, istovremeno preporučivši ministru da ne daje „nezakonite naloge VBA“.’- Данас, 17. VI 2015

ово је још горе него што ми се учинило на први поглед. Дакле ово није документ који је противзаконито било коме ставити на увид. ово је изјава омбудсмана где он наводи:  Gašić nije govorio istinu kada je rekao da pripadnici Vojnobezbednosne agencije nisu uzimali izjave o događaju od građana, istovremeno preporučivši ministru da ne daje „nezakonite naloge VBA“.

Ово је некакав документ, тј. руком писана или куцана, свеједно изјава Саше Јанковића где он једноставно уместо да усмено прича шта се десило написао на хартију. Потпуно исто што је причао и пре. Само је сад екслузивно и сад као тражи одговорност за неке људе који уопште нису значајни за инцидент. Инцидент сам по себи је небитан. Цела поента је да народ види како тобоже постоје људи изнад закона, у овом случају кобре. Они нису изнад закона већ су војници и нису навикли да имају контакт са цивилима, зато се понашају небаждарено. То је све. И тако они од мене направише будалу, колико видим.

Ово није лепо.

10703690_10203798917386154_768799552363169650_n (1)