самит ОЕБС – издајници грађана Европе на скупу

‘ЕВРОПски отворен гранични аранжман , који омогућава путовање кроз 26 земаља без пасоша провере или граничне контроле , је ефективно међународна слободна зона за терористе да изврше нападе на континенту .

Један од терориста у Паризу можда користио лажни пасош Сирије да уђе у Грчку да тражи азил. Српске власти после тога ухапсиле су једног човека чије пасош садржи детаље идентичне оним пронађеним на месту напада у Паризу, што сугерише да су оба пасоша производи исти фалсификатор. То би требало да буде никакво изненађење ако се даље докази показују да су починиоци ових напада користили лажне пасоше или украдене.’

Роналд К. Нобл, бивши шеф интерпола за Њујорк Тајмс,текст ‘европин сигнал добродошлице терористима’

Europe’s Welcome Sign to Terrorists
By RONALD K. NOBLE

http://www.nytimes.com/2015/11/19/opinion/europes-welcome-sign-to-terrorists.html?_r=0

Џорџ Сорош је преко својеорганизације ‘добродошли у европу’ повео ову сеобу народа.

Пошто га је премијер Мађарске Орбан оптужио за ово, Сорош је дао саопштење где признаје и штавише скицира план.

http://www.georgesoros.com/essays/rebuilding-the-asylum-system/

‘Ево шест компонента свеобухватног плана.

Прво, ЕУ мора да прихвати најмање милион азиланата годишње у догледној будућности. И, за то, мора да подели терет праведно – принцип да је квалификована већина коначно успостављена на самиту прошле сриједе.

Адекватно финансирање је од кључне важности. ЕУ треба да обезбеди 15.000 € ($ 16,800) прве две године да покрије становање, здравствену заштиту и трошкове образовања – и да прихватање избеглица учини привлачније државама чланицама. може подићи ова средства издавањем дугорочних обвезница користећи свој великој мери неискоришћен капацитет АА задуживања, која ће имати додатну корист пружања оправдан фискални стимуланс у европској економији.

Подједнако је важно да се омогући обе државе и азиланти да изразе своје преференције, користећи најмању могућу принуду. Постављање избеглице где желе да иду – а где су хтели – је сине куа нон за успех.

Друго, ЕУ мора водити глобалне напоре да обезбеди адекватно финансирање Либана, Јордана, Турску и да подржи четири милиона избеглица који тренутно живе у тим земљама.

До сада, само део средстава потребних за основну неге је подигнуто. . Помоћ је данас за Турску од ЕУ, иако удвостручен прошле недеље, још увек износи само 1 милијарду евра. Поред тога, ЕУ такође би требало да помогне у стварању посебне економске зоне са жељеном трговинског статуса у региону, укључујући у Тунису и Мароку, за привлачење инвестиција и нова радна мјеста за локално становништво и избеглице.

ЕУ би требало да се годишњи посвећеност првим редовима земљама најмање € 8-10 милијарди долара, са стањем из Сједињених Америчких Држава и остатка света. Ово би могло да се дода у износу од дугорочних обвезница издатих за подршку азиланата у Европи.

Треће, ЕУ мора одмах да почне изградња јединственог ЕУ Агенције азила и миграције у и евентуално једну ЕУ граничар. Садашњи пачворк од 28 одвојених система азила не ради: то је скупо, неефикасно и даје дивље недоследне резултате у одређивању који квалификује за азил. Нова агенција ће постепено поједноставити процедуре; успоставити заједничка правила за запошљавање и предузетништво, као и у складу бенефиције; и изградити дјелотворан, права-поштовање повратка политике за мигранте који не испуњавају услове за добијање азила.

Четврто, сигурни канали мора бити успостављена за азиланте, почевши од добијања их из Грчке и Италије у њиховим земљама дестинације. Ово је веома хитно како би се смирила паника. Следећи логичан корак је да се прошири безбедне путеве на линију региону, чиме се смањује број миграната који чине опасан медитерански прелаз. Ако азиланти имају реалну шансу да коначно постизање Европу, они су далеко веће шансе да остану тамо где јесу. То ће захтевати преговоре са првим редовима земљама, у сарадњи са Агенцијом УН за избеглице, да се успостави обраду центара тамо – са Турском као приоритет.

Оперативне и финансијске аранжмане развијени од стране ЕУ треба да се користи за успостављање глобалне стандарде за третман азиланата и имиграната. Ово је пети део свеобухватног плана.

На крају, да апсорбује и интегришу више од милион азиланата и имиграната годишње, ЕУ мора да мобилише приватни сектор – НВО, црквене групе, и предузећа – да делују као спонзор. То ће захтевати не само средства, већ и људске и ИТ капацитете ‘

Сорош

Џорџ Сорош у емаил-у предстљавља свој план у 6 тачака. Он није грађанин ниједне европске државе, најбитније није грађанин Србије. Овај план дубоко улази у сувереност наше земље, власти Србије су послушно радиле како им је речено и против наших закона пуштале сваког без провере у земљу и као један од резултата десио се, полиција Француске би морала да истражи да ли случајно или намерно а ја мислим да је намерно, терористички напад у Паризу. У Србији Сорош финансира преко свог фонда за отворено друштво велики број организација. Пошто је он радио и признао то на рушењу уставног поретка Србије Србија мора да забрани рад Сорошевих организација. Србија мора да истражи, не само Србија већ све земље Европе, целу структуру овог плана ко све учетвује јер Сорош је само један од њих и на тај начин заштити грађане и своје законе.
Данас је у Београду био самит ОЕБС. сКОРО сви који су били ту су сарадници у овом плану. Супротно законима својихземаља пуштали су свакогко жели у земљу и тако прекршили законе рушили уставни поредак.
Смрт. Хаос. То је траг који су оставили.

 

165020_1660878274585_4892936_n