највећа тајна

Британију је прошле године потресла велика и никада до сада виђена криза а везана за ланац педофила везан у три прстена: ББЦ, политички врх ове земље и краљевска породица из куће саксон-кобург-гота ( 1917. променили презиме у Виндзор ) . Наравно у Србији нема ни речи о овоме на тв и новинама. Нема зато што су људи који су код нас на власти у лиским везама са људима у тамошњој власти боље речено и једни и други су подружнице која се контролише из исте централе а сви показатељи и докази говоре да је то породица Ротшилд.
Jimmy Savile, OBE (Order of the British Empire – титула витеза ) 1926 – 2011 је био диск џокеј и телевизијска личност, веома близак са краљевском породицом ( на питање зашто је он тако близак са монархом у једном интервјуу је рекао да је то зато што је дискретан и зна да обави посао ). После његове смрти утврђено је да је силовао најмање 500 деце у току свог живота. Дејвид Ајк аутор између осталог и књиге ‘највећа тајна’ у којој говори о кругу сатаниста и педофила у врху британије одавно је говорио о овоме. У књизи говори да је премијер Британије од 1970. до 1974. Едвард Хит био педофил који је ритуално убијао у сатанистичким обредима велики број деце. Књига је објављена 1999. године док је још Хит био жив и није тужио Ајка због клевете. Прошлих месеци почели су да излазе и у мејнстрим медијима информације о овоме и људи који су тадбили деца почели су да говоре о сексуалном злостављању од стране Хита и његових пријатеља. Едвард Хит би како тврди Ајк, записивао веома уредно и темељно, висину године, тежину, имеи презиме детета и затим заклао.
Питање је наравно и зашто је један диск џокеј близак пријатељ краљевске породице, толико битан и цењен да је чак био позван да покуша да интервенише и буде медијатор у покушају очувања брака принца Чарлса и покојне принцезе Дајане.
Едвард Хит је увео Британију у европску унију.
Премијер Србије Александар Вучић има разне медијске узданице а две о којима одавно пишем овде су Жељко Митровић ( члан трилатерале ) и Миломир Марић, обојица сатанисти.
Вучић је пренешто више од годину дана био ожењен и супруга му је била трудна. Три дана после порођаја, негде кажу три дана пре, дете је нажалост преминуло. Вучић није узео ни дан одмора.
Већ више од пола године тужилаштво крије не само резултате истраге већ и име тужиоца па чак не жели ни да одговори на питање да ли полиција учествује у истрази. Када сам питао ово покушали су да ме застраше. О овоме сам писао много месеци раније. линк

https://nemanjarakas.wordpress.com/2015/06/09/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%83/
Није прошло ни 24 сата од те трагедије и већ је некако свуда, и умедијима и од стране тзв. опозиције и владе у сенци захтевана политичка одговорност, што је сасвимна месту, али није на месту то да нико не тражи озиљну истрагу коју би вршили најбољи инспектори наше полиције. Влада у сенци поставља питање ‘ко је променио путању лета’. То није питање. Зашто би то било питање? Можда и јесте али онда јавности нису речена сва сазнања. Не знам које питање треба поставити из једноставног разлога што нисам полицајац.
Ја не тврдим овде ништа, само тражим да полицији буду дозвољено да изврши истрагу. Мени су ови догађаји јако чудни. Рећи ће људи ‘како те није срамота, како ти нешто тако пада на памет уопште.’ Јесте ме срамота и због тога сам дуго и одлагао да кажем ово. Пада ми на памет тако што нису чиста посла када се било која смрт заташкава. Како није срамота тужилаштво, како није срамота владу у сенци да поставља бесмислена питања, како није срамота власт да се понаша како се понаша?

Џими Севил

jimmy_savilejimmySaville_2361840b