два пут’ мери

Могуће је да снс и Вучић усслед афере прислушкивања ускоро оду јер са стране су постављени па ако неком дуне лако ће и отићи. Каже му на пример онај старац богаташ из трилатерале ‘момче, ми јесмо сатанисти и волимо да људи пате да би се наслађивали људским болом и сузама али не може баш тако отворено као што ти то радиш. Мораш се повући. Крај. ‘. треба водити рачуна да је то само први степеник. Наше цело друштво почива не од јуче на темељу од сламе при чему мислим на судски ситем дакле читава грана власти. Она мора да се комлетно реформише. Све институције друштва су прошле веће или мање промене у последњих четврт века изузев судске власти. Да изаберемо најбољу скупштину која ће да изабере најбољу владу не значи нам ништа јер суд увек може и хоће да саботира. Даље већ десетак година медији врше пропаганду којом се унижава демократија и парламент а чији је циљ да грађани изгубе поверење у ове институције што је апсурд јер те институције изгледају онако како грађани одлуче гласањем и кандидовањем. На тај начин добијамо људе за које нико никада није чуо док се у медијима нису одједном појавили, као нпр. Јово Бакић Владимир Вукчевић оне госпође што нам соле памет из (не)владиних организација и ти људи постају савест народа, моралне величине, а уствари не одговоарају никоме за свој рад и реч из разлога што нису ни изабрани.
Оно што ме брине је малтене беатификација једног човека који је изабран од скупштине и скупштина може да га смени било кад, он одговара за свој рад тј. тако би требало да буде али није, то је Саша Јанковић. Било каква критка на рачун овог човека резултира нападом са свих страна. Он је изабран пре рецимо 6 година: молим Вас, шта сте знали о њему тад_ Шта знамо о њему сад_ Ништа. Никада у животу нисам чуо за њега и нико никад није чуо за њега а он је преко медијских кербера и нво службеника ( они примају плату дакле нису активисти већ службеници ) добио статус свете краве. Не може. Он је одбио да мени одговори чак и када сам тражио у службеној форми, дакле понаша се као оно што и јесте, совјетски комесар који не само да не одговара ником него се и љути, да одговори на питања о томе ко је, укратко. У закону о з.грађана пише да кандидат мора бити личност вискоих људских и професионалних квалитета, који је својим радом заслужио ту част, и нормално је да ми није нормално то што нико о њему не зна ништа. Пише да је био саветник у Влади Мирка Марјановића од 97 до 2000 што значи по мени управо супротно од захтеваних квалитета. Нека се не сложимо око ове оцене али он мора да каже шта је радио док је био саветник.  Он не одговара на питање које му постављам више од 5 пута да ли је истина да је недавно примио пензионисана лица из БИА као саветнике у службу. Да ли је био члан спс јул или нове демократије и да ли је био или је сад на платном списку БИА. Јавни службеник нема права да не одговори. Погледајмо нпр. Драгана Шутановца: када год неко хоће да пљује било у вези чега ај на Шутановца што мени говори додуше да је онда вероватно ок лик јер га нападају Јове Бакићи и Бабић из снс и такви људи…. Међутим то је оно што сваки јавни службеник, свако ко је изабран има у опису радног места, приваност се губи. Гласачи имају право да знају ко је онај који их заступа. Јанковић, и он је државни функционер који одговоара скупштини и тако има и да се понаша.
Цела поента не само овде већ ЕУ тако функционише и зато грађани и народи Европе полако и сигурно одлазе од ЕУ ( застава ЕУ је као застава Конга у време када је Лепоплд 2 сакатио и побио више од 10 милиона дупша без иаквог разлога, није како треба и мрачно је и језиво да се тај симбол користи. НСДАП је користио свастику 12 година а свастика је стара колико човек па нико не ставља кукасте крстове на амблеме. Ово је исто, по мени још и горе ).
Врло лоша екипа се скупила на власти у целом свету. Ево ова фирма што прави ветрењаче, Вучић их довео, јер као чувају планету од глобалног загревања: Дејвид Белами, чувени водитељ емисија о природи, је пре 30 година још рекао да је глобално загревање лаж и због тога је добио отказ на ББЦ. Сада више не користе ни тај израз нео климатске промене што је тешка глупост, наравно да постоје и увек су постојале климатске промене али нису постојали људи који измишљају да ће Земља да се издинста да би нахранили сулуду похлепу.

36149_1585876959599_818750_n

750px-Flag_of_Congo_Free_State.svg  застава слободне државе Конго, лични протекторат Леополда Другог. Од 1885. до 1908. више од 10 милиона људи без икакавог разлога је сакаћено и убијено

Flag_of_Europe.svg застава ЕУ